Strandblick 36, Schönhagen, 24398 Brodersby


Strandblick 36 Brodersby Tyskland

Om lejemålet

BELIGGENHEDEN

Fantastisk beliggende pool-sommerhus med totaludsigt over Østersøen og et 1.000 m² stort grundareal 50 meter fra standen. Der er egen parkeringsplads til huset.

Huset er beliggende i et meget eftertragtet nyere sommerhusområde direkte ud til Østersøen med en meget bred og lækker sandstrand med mulighed for at leje strandkurve. Stranden har cafe og restauranter.

En beliggenhed som er yderst sjælden i Tyskland.

Der er kun 10 min. kørsel til kurbadsområdet Damp med store indendørs svømmehaller m.v.

SOMMERHUSET

Det 195 m² store sommerhus er opført i 2005 og fremstår med malede træfacade, røde betontagsten og hvidmalede termovinduer.

Bygningen er smagfuldt indrettet og indeholder i opholdsområdet sengepladser til 12 personer fordelt på 6 soveværelser, åbent køkken, entre, badeværelse med brus og vaskemaskine og stor stue med brændeovn og udgang til delvis overdækket terrasse. Fra stuen er der uhindret udsigt til havet og stranden.

Gulvene er hovedsageligt belagt med lyse laminatgulve og i pool og badeværelsesområdet med lyse gulvklinker. Huset er udstyret til 12 personer.

Pool området er særskilt indrettet med meget stor pool med rutschebane og spa-bad med bruseniche. Herudover er der et særskilt wellnessbad med forrum med dobbelt håndvask, stor sauna, dampbad, koldbrusebad og toiletrum.

Huset er helårsisoleret og opvarmet med gasfyr samt brændeovn. Der er indenfor de sidste 2 – 3 år installeret nye pumper i poolen, ny sauna og nyt gasfyr.

Med udvendig adgang forefindes teknik rum samt redskabsrum

Alt fremstår pænt og godt vedligeholdt.

 Sommerhuset er tilmeldt Novasol feriehusudlejning, som har kontor få hundrede meter fra huset.

Huset er meget eftertragtet og bliver udlejet meget optimalt. Der forventes en årlig nettolejeindtægt på EUR 60.000 til ejer.

Salgspris EUR 850.000

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 850.000

Værelser: 6

Badeværelser: 2

Værelser: 6

Year Built: 2005

Soveværelse Funktioner: 6

Udvendige Cnstruction: Træsommerhus med røde teglstenstag

Pejs Brændstof: Brændeovn

Kloak: Offentlig

Plantegning

Faciliteter

850.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet