Strandblick 27, Schönhagen, 24398 Brodersby


Strandblick 27, Schönhagen, 24398 Brodersby Brodersby Tyskland

Om lejemålet

BELIGGENHEDEN

Fantastisk beliggende pool-sommerhus med totaludsigt over Østersøen og et 1.700 m² stort grundareal, der løber direkte ned på standen. Der er egen parkeringsplads til huset.

Huset er beliggende i et meget eftertragtet nyere sommerhusområde direkte ud til Østersøen med en meget bred og lækker sandstrand med mulighed for at leje strandkurve.

En beliggenhed som er yderst sjælden i Tyskland.

Der er kun 10 min. kørsel til kurbadsområdet Damp med store indendørs svømmehaller m.v.

 SOMMERHUSET

Det 195 m² store sommerhus er opført i 2005 og fremstår med malede træfacader, mørke betontagsten og hvidmalede termovinduer.
Bygningen er smagfuldt indrettet og indeholder i opholdsområdet sengepladser til 12 personer fordelt på 6 soveværelser, åbent køkken, entre, badeværelse med brus og vaskemaskine og stor stue med brændeovn og udgang til delvis overdækket terrasse. Fra stuen er der uhindret udsigt til havet og stranden.
Gulvene er hovedsageligt belagt med lyse laminatgulve og i pool og badeværelsesområdet med lyse gulvklinker. Huset er udstyret til 12 personer.
Pool området er særskilt indrettet med meget stor pool med rutschebane og spa-bad med bruseniche. Herudover er der et særskilt wellnessbad med forrum med dobbelt håndvask, stor sauna, dampbad, koldbrusebad og toiletrum.
Huset er helårsisoleret og opvarmet med gasfyr samt brændeovn. Der er indenfor de sidste 2 – 3 år installeret nye pumper i poolen, ny sauna og nyt gasfyr.
Med udvendig adgang forefindes teknik rum samt redskabsrum
Alt fremstår pænt og godt vedligeholdt.
 Sommerhuset er tilmeldt Novasol feriehusudlejning, som har kontor få hundrede meter fra huset.
Huset er meget eftertragtet og bliver udlejet meget optimalt. Der er udbetalt netto EUR 60.000 til ejer som nettolejeindtægt for 2023.

Salgspris EUR 920.000

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 920.000

Værelser: 6

Badeværelser: 2 badeværelser

Year Built: 2005

Soveværelse Funktioner: 6

Udvendige Cnstruction: Træsommerhus med sorte teglstenstag

Pejs Brændstof: Gasfyr

Kloak: Offentlig

Plantegning

Faciliteter

920.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet