Pragtfuld naturskønt beliggende bolig ved Bodrum/Milas.


Yayla Mevkii, Kapikari, Milas Kapikari Tyrkiet

Om lejemålet

En naturperle uden lige og meget sjældent set.

Den 3.000 m² store grund går direkte ned i Bafa Søen, som er en af Tyrkiets allerstørste søer og så er den iflg. gamle overleveringer meget hellig.

Søen er omgivet af store bjerge/klipper og i tidernes morgen er kæmpe klippeblokke spredt ud over hele området, hvilket giver en unik naturoplevelse.

Boligen på 73 m² er beliggende for enden af grunden og har oprindeligt været en staldbygning, men i 2013 er den blevet totalt omdannet til en gedigen bolig af nuv. ejer. Meget speciel bolig, hvor f. eks. bagvægen i soveværelset er klippen, idet huset er bygget ud fra klippen. Huset indeholder bl.a. et stort soveværelse med klippen som bagmur, klinkegulv, pejs med pejseindsats og så er den så stor at der foruden dobbeltsengen også er plads til en køjeseng. Opholdsstue med åbent køkken og med klinkebelagt gulv, pænt større køkken arrangement. Større badeværelse med klinkegulv, vægfliser og bruseniche. På taget af bygningen er der indrettet en pragtfuld overdækket tagterrasse med en unik og flot udsigt over søen og med udvendig trappeopgang. der er installeret air con, som både køler i de varme sommerdage men også varmer i de køligere vinterdage.

Bygningen er udvendigt beklædt med natursten og sælges fuldt møbleret.

I 2018 har ejeren opført en separat beliggende bygning på ca. 50 m² med 2 lejligheder, som et gæstehus ved siden af den oprindelige bygning. Lejlighederne i gæstehuset er begge indrettet med pænt køkken, badeværelse med brus og soveværelse delvis med køjesenge og er fuldt møbleret. Alle gulve er udlagt med klinker og udvendigt er bygningen pudset og malet..

Området er en ren naturperle, overalt med efterladenskaber fra flere årtusinder siden med bl.a. borgrester, ældgamle bygninger, kæmpe klippeblokke strøet ud til alle sider og overalt med udsigt til den fantastiske Bafa See. Der er i nærområdet indkøbsmuligheder ved mindre købmænd samt pensionat med overnatningsmuligheder og hvor der serveres et udpræget tyrkisk måltid, og hvor man hengiver sig til de ægte tyrkiske retter mens man beundrer udsigten ud over søen. Virkelig et besøg værd.

Idet der er et væld af bjerge og klippeformationer er området hele året rundt eftertragte af klatreentusiaster. Entusiaster der medbringer telt og soveposer og bestiger bjergene om dagen. For den der vil udnytte den store grund kan der blive tale om et meget stort udlejningspotentiale for disse telte og overnatningsmuligheder med en god indtjening sammen med udlejning af de 3 boliger.

Et yderst sjældent udbudt ferieparadis med potentiale!

Detaljer

Type: Tyrkiet For Sale

Pris: 195.000

Værelser: 3

Badeværelser: 3

Værelser: 4

Year Built: 2013/2018

Udvendige Cnstruction: Pudset og malet

Pejs Placering: soveværelset

Faciliteter

195.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet