SOLGT Parkhotel flora, 37539 Bad grund - Harzen


Parkhotel flora, Bad grund Harzen Tyskland

Om lejemålet

Bebyggelsen

Flot og yderst velbeliggende hotel opført i 1998 og meget velplejet. Hotellet er opført i 3½ plan med et nettoareal på ca. 1.500 m² svarende til brutto ca. 1.875 m² (efter dansk opmåling) hvortil kommer kælder. Hotellet indeholder 19 hotel-appartments, komplet hotelkøkken, komplet restaurant med plads til 60 spisende gæster,  flot og indbydende reception. Herudover forefindes meget stor og lækker privat bolig samt yderligere en udlejningslejlighed.

Bygningen fremstår med pudsede og malede facader med tag  belagt med flotte røde teglsten. Vinduer og udv. døre er i hvidt vedligeholdelsesfri pvc.

Indretning

Hotel-lejlighederne er fordelt på 3 opgange med udvendig adgang. Lejlighederne er hovedsageligt på 50 m², hver med stor sektionsopdelt stue med mulighed for opredning til 2 personer, åben køkken og udgang til sydvendte balkoner, stort soveværelse med dobbeltseng og skabe samt dejligt badeværelse med bruseniche med glasskydedør. 3 af lejlighederne er på 70 m² med 2 sovevær. og 2 badeværelser.

Herudover er der mulighed for at indrettet 3-4 yderl. lejligheder i tagetagen, som er forberedt hertil.

Meget smagfuldt indrettet restaurant med plads til 60 gæster.

Godt og veludstyret hotelkøkken.

Meget stor og lækker privat bolig med egen vestvendt terrasse. Herudover yderl. en komplet lejlighed evt. til langtidsudlejning.

I kælderen forefindes fitness-, sauna og solarium samt brusebad med toiletter.

Drift af hotellet

Hotellet er yderst flot og professionelt drevet af ægtepar, der samtidig har formået at bibeholde en meget familiær og indbydende stemning. Hotellet er opført af de nuv. ejere og er i fuld drift. Mere end 50% af gæsterne er tyske stamgæster. Der er mulighed for at tilføre mange flere danske gæster via markedsføring i Danmark.

Der er for den rette køber en absolut stor mulighed for at videreføre hotellet med et ikke ubetydeligt afkast ligesom der er mulighed for at udvide driften af restauranten og lejlighederne.

Beliggenhed

Bad Grund er en hyggelig ferieby der ligger lige i midten af det eftertragtede Harzen-område med utroligt flot natur med mange skovbeklædte bjerge, mange seværdigheder, skisportsteder og helbredende kur-behandlinger.

Ejendommen har et grundareal på 3.100 m² udlagt til flot skrånende opholdshave med overdækket gang mellem indgangene. Til ejendommen hører 24 parkeringspladser på egen grund.

Huset opvarmes med eget nyt kraftwerk med meget billig gas-varme samt egen produktion af el.

Købet

EDC PSC Udlandsbolig, Aabenraa udbyder således alene hotellet i Danmark.

Besigtigelse af herligheden kan aftales direkte med Preben Christensen, tlf. 0045 2046 4868.

Vi arrangerer gerne overnatninger på hotellet for interesserede købere

Pris

Salgspris EUR 120.000.000

Handelsomkostninger

Registreringsafgift til tinglysningskontoret:
6,5% af handelsprisen.

Notar:
Ca. 1,5% af handelsprisen

Kurtage:
3,57 % af handelsprisen incl. Mehrwertssteuer

Årlige udgifter

Fællesudgifter årligt:       EUR 299,00 pr. måned

I fællesudgifterne er indeholdt løbende udvendige vedligeholdelsesudg.,  a’conto varme, vand, vandafledningsafgift, kabel-TV, forsikring, renovation, vicevært, gartner samt løbende vedligeholdelse.

Ejendomsskat:
Årligt anslået EUR 400,00.

Forbrug:
El: ca. Euro 0,25  pr. kwh.

Detaljer

Type: solgt For Sale

Pris: 1.200.000

Faciliteter

1.200.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet