SOLGT! Marienallé 49, 4., 24943 Flensburg


Marienallé 49, 4., 24943 Flensburg Tyskland

Om lejemålet

Kraftig prisreduktion fra EUR 395.000 til EUR 329.000 p.g.a. rentestigningen

BEBYGGELSEN

Meget godt og velholdt ejerlejlighedskompleks opført i 5 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum af Flensburg med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbs- muligheder i gåafstand, ligesom tilkørslen til B200 omfartsvejen er indenfor 400 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt og meget eftertragtet boligområde.

Bygningen er opført i 1967 og fremstår med røde facadesten, sort eternitskiferbelægning og nyere hvide pvc-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang med elevator.

 EJERLEJLIGHEDEN

Meget stort og rummelig 5-værelses ejerlejlighed, godt indrettet og med nyere syd/vestvendt udestue/inddækket terrasse med skydepartier og er beliggende på 4. sal med en meget flot udsigt. Lejligheden har et boligareal på ca. 112 m² netto svarende til ca. 140 m² brutto (efter dansk opmåling) hvortil kommer garage, kælderrum, loftsrum, trappegang og fællesarealer.

Ejerlejligheden indeholder meget stor entre med faste tæpper, pænt og renoveret badeværelse med gulv- og vægfliser, brusekabine, væghængt toilet, håndklædetørrer og pænt skabsarrangement. Stor og lys stue med lyse gulvtæpper og udgang til yderst behagelig udestue/inddækket terrasse med skydepartier og med pragtudsigt over hele Flensborg By og omkringliggende skove. Ældre køkken med klinkegulv. Stort soveværelse med fast tæpper og skabe. Pænt og renoveret gæstetoilet med lyse Depotrum. Soveværelse/hyggestue med faste tæpper og udgang til lukket terrasse. Gæstetoilet med lyse gulv- og vægfliser og væghængt vc.  2 ens værelser med faste tæpper.

Lejligheden opvarmes med fjernvarme

Ejendommens indgang, hall og trappegang er flot, indbydende og godt ren- og vedligeholdt.

Til lejligheden hører fælles cykelrum, fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, eget kælderrum, eget loftsrum samt egen garage.

 En meget rummelig ejerlejlighed med god indretning og udsigt.

Detaljer

Type: solgt For Sale

Pris: 329.000

Værelser: Antal værelser ialt 5

Badeværelser: 2

Værelser: Soveværelser 4

Garager: 1

Year Built: 1967

Udvendige Cnstruction: Røde mursten

Pejs Brændstof: Fjernvarme

Kloak: Offentlig

Plantegning

Faciliteter

City center: 5 km

Airport: Hamburg 150 km

329.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet