SOLGT Fördebogen 5, lejl. 659, Wassersleben - Harrislee


Fördebogen 5, lejl. 659, Wassersleben, 24955 Harrislee Wassersleben Harrislee

Om lejemålet

BEBYGGELSEN

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedsprojekt opført i 3½ etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbsmuligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord ligger indenfor 50 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt boligområde.

Bygningen er opført i 1982 og fremstår med hvide kalksandstensfacader, sorte tagsten og hvide pvc-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang.

EJERLEJLIGHEDEN

Pæn og meget godt indrettet ejerlejlighed, godt vedligeholdt og er beliggende på 1. sal. Lejligheden har et boligareal på ca. 45 m² netto svarende til ca. 56 m,² brutto (efter dansk opmåling) hvortil kommer trappegang og fællesarealer.

Ejerlejligheden indeholder mindre entre med laminatgulv og med garderobeskabe, badeværelse med hvide/lyse gulv- og vægfliser og meget stort spejl, kombineret stue og køkken med lyst laminatgulv, udgang til altan med god udsigt samt nyt HTH køkken med hvide skabslåger og nye hårde hvidevarer. Med åben forbindelse til stuen er der indrettet et soveværelse med dobbeltseng og garderobeskab.

Ejendommens indgang, hall og trappegang er flot og indbydende med lyse marmor trappetrin og godt ren- og vedligeholdt.

Der medfølger fuld møblering med bl.a. nyere sovesofa, nyere elevations dobbeltseng, service og bestik til 4 personer, TV fladskærm, keramisk kogeplade, indb. ovn, køleskab og opvaskemaskine.

Til lejligheden hører fælles cykelrum samt egen carport.

 Ejerlejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

 Bo billigt i Tyskland meget tæt på grænsen. Det er bevisligt at leveomkostningerne i Tyskland kun udgør 65 – 75% af samme omkostninger i Danmark.   Forbrugsafgifterne er væsentligt lavere og bilprisen er mindre end halvdelen af priserne i Danmark.

Købet

EDC PSC Udlandsbolig, Aabenraa udbyder således alene lejligheden i Danmark.

Besigtigelse af lejligheden kan aftales direkte med ansvarlig ejendomsmægler Preben Christensen, tlf. 2046 4868.

Skulle nærværende lejlighed ikke lige være den rette, så forhør om andre godt beliggende lejligheder i Flensburg og Omegn.

Købsaftale/Sikkerhed

Når ejerlejligheden er valgt udarbejdes der af advokaten/notaren en betinget købsaftale på købet.

Den betingede købsaftale opfylder ethvert af de nye strenge krav der nu er stillet til dansk ejendomsformidling i udlandet af Dansk ejendomsmæglerforening samt af bestyrelsen for EDC Mæglerne.

Af den betingede købsaftale fremgår det bl.a. at det betingede skøde spærrer for alle andre påtænkte handler og tinglysninger med lejligheden.

Notaren tinglyser det betingede skøde på ejendommen. Såfremt tinglysningen af den ene eller anden grund ikke kan gennemføres sørger notaren for at købesummen ikke bliver betalt.

Dette indebærer at køber er fuldt ud sikret og ikke risikerer at miste penge eller overtage en ejendom som ikke svarer til det der er betalt for.

Købspris 

Købspris EUR 125.000

 Handelsomkostninger

 Registreringsafgift til tinglysningskontoret: 6,5% af handelsprisen.

 Notar: Ca. 1,5% af handelsprisen

 Kurtage: 2,95 % af handelsprisen incl. Mehrwertssteuer

 Årlige udgifter: 

Fællesudgifter 2022:       EUR 226,00 pr. måned.

I fællesudgifterne er indeholdt løbende udvendige vedligeholdelsesudg., a’conto varme, vand, vandafledningsafgift, kabel-TV med danske kanaler, forsikring, renovation, vicevært, gartner samt løbende vedligeholdelse.

Ejendomsskat:  Årligt  EUR 225,00   anslået

Forbrug:

El: ca. Euro 0,65  pr. kwh.

Varme og vand:  Euro 713,00 årligt (budget for 2022)

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 125.000

Garager: 1

Plantegning

Faciliteter

125.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet