Fördebogen 39, 5., Wassersleben


Fördebogen 39, 5., Wassersleben Harrislee Tyskland

Om lejemålet

BEBYGGELSEN

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedsprojekt opført i 6 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum af Flensburg med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbs muligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord er indenfor 50 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt og meget eftertragtet boligområde.

Bygningen er opført i 1981 og fremstår med røde facadesten, sort eternitskiferbelægning og nyere hvide pvc-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang med elevator.

 EJERLEJLIGHEDEN

Fantastisk flot og meget velindrettet ejerlejlighed, oprindeligt 2 lejligheder, indbydende og smagfuldt indrettet og vedligeholdt og er beliggende på 5. sal. Lejligheden har et boligareal på ca. 150 m² netto svarende til ca. 180 m² brutto (efter dansk opmåling) hvortil kommer kælderrum, trappegang og fællesarealer.

Ejerlejligheden indeholder meget stor entre med lyse parketgulve og garderobeskabe med skydelåger, pænt og renoveret badeværelse med mørkegrå gulvklinker, stor bruseniche med vægge beklædt med samme klinke, væghængt toilet og pænt skabsarrangement. Stor og lys stue med lyse parketgulve og udgang til yderst behagelig udestue med pragtudsigt over hele Flensborg Fjord, Flensborg by og skove m.v. Nyere HTH køkken med granitbordplade og åben forbindelse til spisestue med udgang til mindre balkon med udsigt over fjorden. Depotrum. Soveværelse med parketgulv og skabe med skydelåger samt udgang til stor vestvendt balkon.

Stue/meget stort værelse med udgang til stor vestvendt balkon. Grovkøkken med vaskesøjle, fryser m.v. (tidl. køkken). Smagfuldt badeværelse med mørke gulvklinker, brusehjørnebeklædt med fliser og væghængt toilet. 2 depotrum og mellemgang.

Ejendommens indgang, hall og trappegang er flot, indbydende og godt ren- og vedligeholdt.

Til lejligheden hører fælles cykelrum, fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, eget kælderrum, egen udvendig parkeringsplads samt egen parkeringsplads i kældergarage.

 En ejerlejlighed der absolut skal opleves og som vil falde i enhvers smag.

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 595.000

Værelser: 3

Badeværelser: 2

Værelser: 2

Garager: 1 + udendørs parkering

Year Built: 1981

Soveværelse Funktioner: 1

Udvendige Cnstruction: Røde mursten/eternitskifer beklkædning

Plantegning

Faciliteter

595.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet