SOLGT Fördebogen 37, 5. Wassersleben - Harrisle


FÖRDEBOGEN 37, 5. Wassersleben Harrislee Tyskland

Om lejemålet

Bebyggelsen

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedsprojekt opført i 5 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbsmuligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord ligger indenfor 100 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt boligområde.

Bygningen er opført i 1981 og fremstår med røde facadesten, sorte tagsten og antracitgrå aluminiumsvinduer fra 2005 tillige med pæn ind- og opgang med elevator.

Ejerlejligheden

Meget stor ejerlejlighed, totalt og yderst smagfuldt renoveret, er beliggende på 5. sal og har et boligareal på ca. 142 m² netto svarende til ca. 175 m² brutto.

Ejerlejligheden indeholder entre/vindfang med lyse gulvklinker. Meget stor entre med store lyse gulvklinker og mange flotte indbyggede garderobeskabe. Nyere og meget smart indrettet køkken med store diagonalt lagte gulvklinker med gulvvarme, køkkenø med koge- og ovn sektion og frithængende stålemhætte. Hvide skabselementer med fyldningslåger og med spots i loft og under overskabe samt marmorbordplader overalt. Fra køkkenet er der udgang til stor vestvendt terrasse. Pæn spisestue med sildebenslagt parketgulv samt skydedør til terrasse. Meget stor opholdsstue med parketgulv, skydedør til terrasse og flot udsigt over fjord, by og skov. Soveværelse med parketgulv, garderobeskabe med skydedøre og udgang til terrasse. Kammer med parketgulv. Stort og lyst badeværelse med hvide gulvklinker med gulvvarme, dobbelt helstøbt håndvaskearr. med underskabe, bruseniche med glasdør, install. for vaskemaskine og tørretumbler, væghængt toilet og mange spots. Pænt gæstetoilet med hvide gulvklinker og væghængt toilet.

Til lejligheden hører fælles cykelkælder, fælles vaskerum, egen parkeringsplads i parkeringskælder samt egen udvendig parkeringsplads.

Ejerlejligheden opvarmes med billig fjernvarme. Der er mulighed for at tilslutte brændeovn.

Bo billigt i Tyskland meget tæt på grænsen. Det er bevisligt at leveomkostningerne i Tyskland kun udgør 65 – 75% af samme omkostninger i Danmark. Forbrugsafgifterne er væsentligt lavere og bilprisen er mindre end halvdelen af priserne i Danmark.

Købet

EDC PSC Udlandsbolig, Aabenraa udbyder således alene lejligheden i Danmark.

Besigtigelse af lejligheden kan aftales direkte medansvarlig ejendomsmægler Preben Christensen,

tlf. 7462 6464 eller 2046 4868.

Skulle nærværende lejlighed ikke lige være den rette, så forhør om andre godt beliggende lejligheder i Flensburg og Omegn.

Salgspris

Salgspris EUR 448.000

Handelsomkostninger

Registreringsafgift til tinglysningskontoret:
6,5% af handelsprisen.

Notar:
Ca. 1,5% af handelsprisen

Kurtage:
4,16 % af handelsprisen incl. Mehrwertssteuer

Årlige udgifter

Fællesudgifter anslået:       EUR 399,00 pr. måned

I fællesudgifterne er indeholdt løbende udvendige vedligeholdelsesudg.,  a’conto varme, vand, vandafledningsafgift, kabel-TV med danske kanaler, forsikring, renovation, vicevært, gartner samt løbende vedligeholdelse.

Ejendomsskat:
Årligt anslået EUR 200,00.

Forbrug:
El: ca. Euro 0,15  pr. kwh.

Detaljer

Type: solgt For Sale

Pris: 448.000

Plantegning

Faciliteter

448.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet