SOLGT! Fördebogen 35, st., Wassersleben


Fördebogen 35, Wassersleben, Harislee Tyskland

Om lejemålet

BEBYGGELSEN

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedskompleks opført i 5 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbsmuligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord ligger indenfor 100 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt boligområde.

Bygningen er opført i 1980 og fremstår med røde facadesten, sorte tagsten og hvide termo-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang med elevator.

EJERLEJLIGHEDEN

Mindre men meget godt indrettet ejerlejlighed, der fremstår virkelig pæn vedligeholdt. Den er beliggende i stueplan med udgang til egen terrasse og har et boligareal på ca. 60 m² netto svarende til ca. 75 m² brutto.

Ejerlejligheden indeholder pæn entre med nyere lyse gulvklinker. Helt nyt badeværelse med stor bruseniche, væghængt vc, mørke gulvklinker, hvide vægfliser med bord og vaskemaskine. Nyt åbent køkken med hvide skabselementer og ældre gulvfliser, integreret køleskab og integreret opvaskemaskine. Pæn stor opholdsstue med tæppebelagt gulv og med vinduesparti med udgang til delvis overdækket terrasse med udsigt til fjorden og den bagvedliggende skov. Soveværelse med tæppebelagt gulv og garderobeskabe med hvide skabslåger. Depotrum med hylder og skab med bordplade samt gulvklinker.

Til lejligheden hører fælles cykel kælder og fælles vaskerum herudover en ikke nummereret udvendig parkeringsplads på parkeringsdækket. (tidl. ejer benyttede altid plads 89)

Ejerlejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

Bo billigt i Tyskland meget tæt på grænsen. Det er bevisligt at leveomkostningerne i Tyskland kun udgør 65 – 75% af samme omkostninger i Danmark. Forbrugsafgifterne er væsentligt lavere og bilprisen er mindre end halvdelen af priserne i Danmark.

Detaljer

Type: solgt For Sale

Pris: 160.000

Værelser: 1

Område: 24955 Harrislee

Badeværelser: 1

Værelser: 1

Garager: nej

Year Built: 1980

Soveværelse Funktioner: 1

Udvendige Cnstruction: Røde mursten

Pejs Brændstof: Fjernvarme

Plantegning

Faciliteter

160.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet