SOLGT Fördebogen 33, 2. Wassersleben - Harrisle


FÖRDEBOGEN 33, 2. Wassersleben Harrislee Tyskland

Om lejemålet

Bebyggelsen

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedsprojekt opført i 5 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbsmuligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord ligger indenfor 100 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt boligområde.
Bygningen er opført i 1980 og fremstår med røde facadesten, sorte tagsten og hvide pvc-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang med elevator.

Ejerlejligheden

Stor og meget godt indrettet ejerlejlighed, virkelig pæn vedligeholdt er beliggende på 2. sal og har et boligareal på ca. 84m² netto svarende til ca. 100 m² brutto.

Ejerlejligheden indeholder stor entre med tæppebelagte parketgulve. Depot/garderoberum med parketgulv og plads til fryser. Nyere spisekøkken med diagonalt lagte gulvklinker, hvide skabselementer med kraftig bøgekant og med hvide fliser over bordpladen. Meget stor opholdsstue med tæppebelagt parketgulv og med vinduesparti med udgang til overdækket terrasse delvis med glasinddækning og en flot udsigt til fjorden og den bagvedliggende skov. Soveværelse med tæppebelagt parketgulv og garderobeskabe med skydedøre. Pænt og lyst værelse med parketgulv. Pænt og lyst badeværelse med hvide vægfliser og diagonalt lagte gulvklinker med gulvvarme, væghængt håndvask, badekar med brusearmatur og væghængt toilet.

Til lejligheden hører fælles cykel kælder, fælles vaskerum, eget kælderrum samt egen udvendig parkeringsplads.
Ejerlejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

Bo billigt i Tyskland meget tæt på grænsen. Det er bevisligt at leveomkostningerne i Tyskland kun udgør 65 – 75% af samme omkostninger i Danmark. Forbrugsafgifterne er væsentligt lavere og bilprisen er mindre end halvdelen af priserne i Danmark.

Købsaftale / Sikkerhed

Når ejerlejligheden er valgt udarbejdes der en betinget købsaftale på købet.
Den betingede købsaftale opfylder ethvert af de nye strenge krav der nu er stillet til dansk ejendomsformidling i udlandet af Dansk ejendomsmæglerforening samt af bestyrelsen for EDC Mæglerne.

Af den betingede købsaftale, som udarbejdes af advokaten/notaren fremgår det bl.a. at købesummen indbetales til notaren, der ikke frigiver købesummen til sælger før der er stillet sikkerhed for skødet er udstedt til køber.
Indtil da udsteder notaren betinget skøde, som tinglyses på ejendommen. Såfremt tinglysningen af den ene eller anden grund ikke kan gennemføres tilbagefører notaren købesummen til den danske køber.

Dette indebærer at køber er fuldt ud sikret og ikke risikerer at miste penge eller overtage en ejendom som ikke svarer til det der er betalt for.

Handelsomkostninger

Registreringsafgift til tinglysningskontoret:
6,5% af handelsprisen.

Notar:
Ca. 1,5% af handelsprisen

Kurtage:
2,38 % af handelsprisen incl. Mehrwertssteuer

Årlige udgifter

Fællesudgifter 2022:       EUR 249,00 pr. måned

I fællesudgifterne er indeholdt løbende udvendige vedligeholdelsesudg.,  a’conto varme, vand, vandafledningsafgift, kabel-TV med danske kanaler, forsikring, renovation, vicevært, gartner samt løbende vedligeholdelse.

Ejendomsskat:
Årligt anslået EUR 200,00.

Forbrug:
El: ca. Euro 0,25  pr. kwh.
Varme: ca. Euro 500,00 årligt

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 285.000

Faciliteter

285.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet