Fördebogen 23, 2., Wassersleben, 24955 Harrislee


Fördebogen 23, 2., Wassersleben, 24955 Harrislee Harislee Tyskland

Om lejemålet

BEBYGGELSEN

Meget godt og gedigent bygget ejerlejlighedsprojekt opført i 4 etager beliggende i yderst attraktivt og efterspurgt område med forholdsvis kort afstand til Centrum af Flensburg med gode busforbindelser. Meget kort afstand til grænsen og motorvejstilkørsel. Der er gode indkøbsmuligheder samt skole i gåafstand, ligesom stranden og Flensborg Fjord ligger indenfor 50 m.

Ejendommen er beliggende i udbredt og meget eftertragtet boligområde.

Bygningen er opført i 1982 og fremstår med røde facadesten, sort eternitskiferbelægning og hvide pvc-vinduer tillige med virkelig pæn ind- og opgang med elevator.

EJERLEJLIGHEDEN

Pæn og meget godt indrettet ejerlejlighed, godt vedligeholdt og er beliggende på 2. sal. Lejligheden har et boligareal på ca. 103 m² netto svarende til ca. 125 m² brutto (efter dansk opmåling) hvortil kommer trappegang og fællesarealer.

Ejerlejligheden indeholder meget stor entre med lyse laminatgulve, pænt originalt badeværelse med beige farvede gulv- og hvide vægfliser, væghængt toilet og badekar med bruseanordning, pæn stor vinkelstue med lyse laminatgulve, udgang til dejlig syd- og vestvendt totalt ugeneret terrasse og pragtudsigt over Flensborg Fjord, skov og græsarealer. Ældre køkken med lyst gulvbelægning, hvide skabselementer og delvis 4 år gamle hårde hvidevarer. 2 pæne og store soveværelser med lyst laminatgulv. Depotrum med laminatgulv.

Ejendommens indgang, hall og trappegang er flot, indbydende og godt ren- og vedligeholdt.

Til lejligheden hører fælles cykelrum, fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, eget kælderrum samt egen udvendig parkeringsplads.

 Ejerlejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

 Bo billigt i Tyskland meget tæt på grænsen. Det er bevisligt at leveomkostningerne i Tyskland kun udgør 65 – 75% af samme omkostninger i Danmark. Forbrugsafgifterne er væsentligt lavere og bilprisen er mindre end halvdelen af priserne i Danmark.

Detaljer

Type: Tyskland For Sale

Pris: 350.000

Værelser: 3

Badeværelser: 1

Værelser: 2

Garager: Udendørs parkeringsplads

Year Built: 1982

Soveværelse Funktioner: Soveværelse

Udvendige Cnstruction: Røde mursten/eternitskifer beklkædning

Kloak: Offentlig

Plantegning

Faciliteter

School: 500 m

City center: 5 km

350.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet