SOLGT Am Fördehang 12, 3., Sonvik - Flensburg


Am Fördehang 12 Flensburg Tyskland

Om lejemålet

Bebyggelsen

Kvalitets-penthouseejerlejlighed nyindrettet i flot totaltrenoveret og meget gedigent bygget ejendom, beliggende i de 2 øverste etager med tilhørende tagterrasse i boligkompleks med ialt 15 ejerlejligheder i forskellige størrelser.
Ejendommens indgang og hall er meget bred med store buer i loftet, meget flot og herskabeligt indrettet
Til ejerlejligheden hører 2 carporte og egen nummereret parkeringsplads.

Ejerlejligheden

Ejerlejligheden er på 185 m² netto boligareal svarende til ca. 225 m² (efter dansk opmåling), hvortil kommer 2 kælderrum og fællesarealer.

Indretningen af ejerlejligheden består af entre med åben forbindelse til opholdsstue med åbent køkken.  Der er overalt stavlimet parketgulv i eg. Køkkenet med sorte gulvklinker og mange hvide skabe, sort granitbordplade overalt, integreret køleskab og opvaskemaskine, ovn og microovn med stålfront, stål emfang og sort keramisk kogeplade. Sektionsopdelt stue med spiseafsnit med fransk altan og opholdsafdeling med stort panoramaparti med udgang til pragtfuld vestvendt terrasse med glasbeklædte sider og ugeneret udsigt til fjord, by og lystbådehavn. Badeværelse med store mørke gulvklinker, bruseniche med glasdøre og hvide vægfliser samt væghængt toilet. Stort vær./kontor med parketgulv og garderobeskabe. Pænt gæsteværelse med parketgulv og skabe.

I overetagen er der indrettet et stort lækkert forældresoveværelse med kig fra sengen til fjorden og med garderobeskabe med skydelåger.  Stort og smagfuldt badeværelse med sorte gulvklinker, hvide vægfliser, brusehjørne med glasskydeparti og hjørnekar. Disp. rum med gulvklinker og install. for vaskemaskine og tørretumbler. Udgang til østvendt terrasse med opgang til ubeskrivelig 30 m² tagterrasse med  360 grader panoramaudsigt.

I kælderen forefindes 2 store og gode depotrum.

Beliggenheden

Ejerlejligheden er mondænt beliggende i rolige omgivelser med panoramaudsigt til fjorden, Flensborg By og lystbådehavn.
Afstanden til lystbådehavnen med hele byens lystbåde og havnepromenaden med mange småbutikker og restauranter er under et stenkast fra ejendommen.

Købet

EDC Trøst & Mensel – Udland, Aabenraa udbyder således alene lejligheden i Danmark.

Besigtigelse af lejligheden kan aftales direkte med EDC Trøst & Mensel ved Preben Christensen,

tlf. 7462 6464 eller 2046 4868.

Skulle nærværende lejlighed ikke lige være den rette, så forhør om andre godt beliggende lejligheder i Flensborg og Omegn.

Pris

Salgspris  EUR 640.000

Handelsomkostninger

Registreringsafgift til tinglysningskontoret:
5% af handelsprisen.

Notar:
Ca. 1,5% af handelsprisen

Kurtage:
3,57 % af handelsprisen incl. Mehrwertssteuer

Årlige udgifter

Fællesudgifter:       EUR 470,00 pr. måned

I fællesudgifterne er indeholdt løbende udvendige vedligeholdelsesudg.,  a’conto varme, vand, vandafledningsafgift, kabel-TV med danske kanaler, forsikring, renovation, vicevært, gartner samt løbende vedligeholdelse.

Ejendomsskat:
Årligt anslået € 250,00.

Forbrug:
El: ca. Euro 0,10 pr. kwh.

Detaljer

Type: solgt For Sale

Pris: 640.000

Plantegning

Faciliteter

640.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet