Alcon 20, Cikcilli, Alanya


Alcon 20, Ciksilli, 07400 Aalnya Alanya Tyrkiet

Om lejemålet

BEBYGGELSEN

I det eftertragtede boligområde Cikcilli, del af det østlige Alanya og tæt på Oba ligger dette flotte boligkompleks opført i 6 etager i 2007. Komplekset ligger midt i et større boligområde med mange attraktive ejerlejligheder. Komplekset har et meget stort og velfungerende poolområde med børnebad og hyggelig fælleshave med BBQ og fælles hygge/spiseområde.  I underetagen er der fælleslokaler bl.a. med fitness- og bordtennisrum samt fælles tv-stue m.v.

Bebyggelsen ligger i et område der er kendetegnet med mange grønne områder og appelsinlunde.  Til komplekset hører et privat parkeringsområde og komplekset grænser ud til en meget stor grøn mindelund.

I området bygges der mange nye butikker og indkøbscentre og et biografanlæg.

Fra Cikcilli er der gode busforbindelser ind til Centrum af Alanya samt ca. 700 m til Keykubat stranden og havet.

 

BOLIGEN

På 2. salen finder vi denne godt indrettede bolig, spændene indrettet og pænt og smagfuldt møbleret.  Boligen fremstår alt i alt i en utrolig god vedligeholdelsesstand, både ud- og indvendigt.

Boligen er på 110 m², hvortil kommer en 20 m² terrasser, der ekstraordinært er med oplukkelige glaspartier, således at terrassen både kan være helt lukket, delvis åben og total åben, samt morgenbalkon modsat på 6 m². Den spændende indretning består bl.a. af stor entre med gæste bad, som er med væghængt vc og stor opmuret bruseniche overalt med smukke gulv- og vægfliser.  Stor stue med åbent køkken med mahogni farvede skabselementer og udgang til den store terrasse med glaslukning. Soveværelse med dobbeltseng og stort garderobeskab samt gang til den østvendte morgenbalkon. Stort soveværelse med dobbeltseng, stort skabselement med spejllåger samt udgang til den store terrasse.

Samtlige gulve er overalt belagt med store flotte gulvklinker og der er overalt flotte stuks med indirekte loftslys løbende rundt bag stuklofterne.

Boligen, der er smagfuldt møbleret, sælges med alt inventar og tilbehør klar til at nyde din ferie i fuldt mål.

Der er aircon i alle opholdsrum.

Til boligen hører eget kælderrum.

Der er tilknyttet vicevært og gartner.

Detaljer

Type: Tyrkiet For Sale

Pris: 140.000

Værelser: 3

Badeværelser: 2

Værelser: 2

Year Built: 2007

Faciliteter

140.000

    +45 2046 4868

    psc@edc.dk

    Bliv kontaktet