• teaser blank
  • teaser blank
  • EDC PSC Udlandsbolig

    Din garanti for kvalitet og tryghed
  • EDC PSC Udlandsbolig

    Din garanti for kvalitet og tryghed

PROFIL

Her kan du se lidt af det, vi kan lave til dig og læse lidt om de services vi tilbyder.

EDC PSC Udlandsboliger et danskejet ejendomsmæglervirksomhed i Aabenraa. Virksomheden er ejet og ledet af ejendomsmægler/valuar MDE Preben S. Christensen  og ejendomsmægler MDE Andrea Skjønnemann. Preben S. Christensen har tillige som en af de få fået Dansk Ejendomsmæglerforenings blå stempel til formidling af salg af ejendomme i udlandet, også kaldet TRYGHEDSSTEMPEL.

profil1

TYSKLAND

I Tyskland beskæftiger vi os med formidling af salg af enhver form for boliger i Nordtyskland men specielt i Flensburg-området. Vi samarbejder også med tysk finansieringsmægler, som er behjælpelig med fremskaffelse af finansieringen af boligkøbet. Herudover formidler vi udlejning og salg af boligudlejnings- og erhvervsejendomme samt erhvervslejemål.

Din daglige kontaktperson er ejendomsmægler, MDE / Immobilienmakler Andrea Skjønnemann, som er tysk/dansk sproglig og Preben S. Christensen som er dansk/tysk sproglig. Vi har solgt rigtig godt i det forgangne år og mangler derfor gode boligemner til salg. Overvejer du at sælge din bolig så kontakt os på 0045 2046 4868 for en uforpligtende salgssnak og vurdering af dine salgsmuligheder.

profil2

TYRKIET

I Tyrkiet beskæftiger vi os med formidling af salg af ferieboliger, lejligheder og villaer m.v. i Alanya og Omegn. Vi har været beskæftiger her i 4 – 5 år og har på det sidste haft et udmærket salg, specielt i den lidt billigere ende af prisskalaen. Det er blevet væsentligt lettere at komme til Alanya og Omegn efter at den nye lufthavn er åbnet i Gazipasa, 35 km øst for Alanya, og efter at lufthavnen er taget godt ibrug også med direkte afgange fra og til Billund og København. Dette betyder også at boligerne beliggende øst for Alanya i Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar, Kargicak, tyrkiets nye Beverly Hills og Demirtas begynder at blive meget populære blandt køberne. Det er yderst billigt at erhverve en rigtig god feriebolig i området. Priserne for en godkendt bolig starter ved ca. EUR 60.000,00. Overvejer du at sælge din feriebolig så kontakt os på 0045 7462 6464 for en uforpligtende salgssnak og vurdering af dine salgsmuligheder

Samtlige emner både fra Tyskland og Tyrkiet bliver annonceret i Danmark på hjemmesiden www.udlandsbolig.com og i Tyskland på hjemmesiden www.immobilienscout24.de , Tysklands største hjemmeside for salg af fast ejendom i Tyskland og øvrig udland.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller e-maile til os. Kontaktoplysninger kan du finde under Kontakt fanen .
Under alle omstændigheder glæder vi os til at se dig i butikken eller høre fra dig.

God fornøjelse med hjemmesiden.

EDC PSC Udlandsbolig

Kontakt info

Danmark
Ved Slottet 29
DK-6200 Aabenraa
Denmark
Tlf.: 2046 4868

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

               

Tyskland
Süderstr. 66
D-24955 Harrislee
Deutschland
Tlf.: +49 (0) 152 - 520 903 94

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.